Videografie

Naast fotografie maken wij ook video’s zowel voor bedrijven als particulieren. Voor particulieren zijn dit doorgaans trouwvideo’s en voor bedrijven kunnen dat promotie, werving of video’s zijn met een informatief karakter. Voor ons staat het verhaal/boodschap voorop. Vanuit dat punt wordt het idee uitgewerkt en zorgen wij voor een video met mooie beelden, goede composities, sfeervolle achtergrondmuziek en passende titels.

Werkwijze

Intake

Zodra de aanvraag is ingediend neem ik contact met je op en bespreken we de wensen voor de video. In dit gesprek gaan we dieper in op het doel van de video, de kijker, de boodschap en de eisen waar de video ten minste aan moet voldoen.

Boodschap / verhaal

Zodra de intake voldoende input heeft opgeleverd gaan we aan de slag met het verhaal voor de video. Je levert het verhaal zelf aan of wij nemen dit stuk uit handen. De tekst zetten we daarna om een een videoscript. De zinnen die lastig te filmen zijn worden aangepast.

Voorstel

De inhoud van de tekst en de lengte bepalen – naast de aanvullende vereisten – welke middelen en specialisaties ingezet moeten worden om een goede video te leveren. In dit voorstel gaan we daar dieper op in.

Draaiboek

Zodra het voorstel is goedgekeurd gaan we het draaiboek samenstellen. Hierin worden de filmlocaties, settings, teksten, sprekers en figuranten opgenomen. Ook wordt een voorstel gedaan voor de planning.

Opnames

Volgens het draaiboek worden de opnames gemaakt. We beginnen doorgaans met de belangrijkste opnames en maken zijdelings details-shots voor de variatie en afwisseling. Na iedere opnamereeks wordt het resultaat gecontroleerd.

Montage

Wanneer alle (belangrijke) opnames zijn gedaan wordt de montage gestart waarin de beelden, teksten en grafische elementen bijeenkomen. De eerste versie bevat de ruwe montage die beoordeeld kan worden.

Correctiesrondes

Met de afspraken uit het voorstel gaan we de correctierondes in waarin feedback wordt verzameld voor de definitieve versie. Dit is een fase waarin beide partijen intensief samenwerken voor een goed eindresultaat.

Prijsindicatie

U filmt wij monteren

U schrijft het verhaal wij filmen en monteren

Wij schrijven het verhaal, filmen en monteren

Intake

Verhaal schrijven

X X

Draaiboek

Filmen

X

Monteren video

Vanaf

€ 500,-

€ 1250,-

€ 1750,-

info@yvettemoeskops.nl