Newbornreportage daglichtstudio € 225 incl. 8 bestanden op cd

(meerprijs aan huis 25 euro ex.km vergoeding)

Die allereerste dagen wil je graag vastleggen als herinnering die je nooit meer kan worden afgenomen. Newborns worden binnen de eerste 2 weken gefotografeerd (beste periode 7-14 dagen oud). Op deze leeftijd zijn ze nog heel erg slaperig en zijn nog mooi flexibel om die mooie pose te verkrijgen, dit hebben ze namelijk maar een paar dagen. 

Het is fijn als de newborn alvast ontbloot is wanneer ik bij jullie kom, lekker ingewikkeld in een warme wikkeldoek met de luier aan. Het liefste de newborn gebadderd en gevoed. Mocht je niet uitkomen met de voeding, geen probleem. Tijdens de reportage is er ruimte om te voeden.

Ik maak verschillende foto`s in wisselende settings. Tussendoor is er uiteraard tijd om jullie kindje te knuffelen, wanneer ik de nieuwe set-up klaar maak..

De beste periode vóór de leeftijd van 2 weken. Op deze leeftijd, zijn ze nog diepslapend, mooi curly “flexibel” en laten ze zich meestal makkelijk poseren. Wanneer ze slapend zijn, is het makkelijk om hen in de curly pose te brengen.

Wanneer boeken?

Wees op tijd met boeken, belangrijk is om de newborn reportage te reserveren als je zwanger bent. De beste periode is rond 18-25 weken. Op basis van de uitgerekende datum boeken we de afspraak in, uiteraard hou ik er rekening mee dat dit 2 weken voor of er na kan zijn.

Als je mooi op tijd boekt, kan er wellicht ook een mooie passende Zwangerschap reportage worden geboekt. Je kunt dan gebruik maken van een combinatie-korting, waarnaast het altijd erg  leuk is om mij alvast te leren kennen.

Zodra de baby geboren is laat het mij zsm weten zodat we de definitieve afspraak met elkaar kunnen bespreken. Een newborn reportage duurt meestal rond de 3 uur.

Wanneer jullie zelf ook op de foto willen met jullie pasgeboren baby pas je je kleding hierop aan. Voor de vader een wit aansluitend t-shirt. Voor de moeder een mooie strapless top of een effen spaghetti topje. Liefst in rustige zachte kleuren.