ALGEMENE VOORWAARDEN  

YVETTE MOESKOPS FOTOGRAFIE


 

Annuleringsvoorwaarden:
- U dient uw afspraak minimaal 1 week vooraf af te zeggen.
- Bij ziekte verwachten wij dat u binnen 2 weken na de afgesproken datum ons bericht voor een nieuwe datum.
- Er word 25% in rekening gebracht indien u later afmeld of verzet dan bovengenoemde tijd of u niet aan de 2 weken tijd houd om een nieuwe afspraak te maken.

Wanneer de fotoreportage buiten plaats zal vinden, en de weersomstandigheden laten het niet toe, zal er in overleg een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Betalingen

Na het maken van een afspraak ontvangt u voorafgaand een factuur van de reportage. Deze dient u binnen 7 dagen te voldoen. Indien deze de betalingstermijn overschrijdt komt onze gemaakte afspraak helaas te vervallen. Voorafgaand aan de fotoreportage ontvangt de klant informatie over de kosten van de fotoreportage en eventuele reiskosten. 

Producten

Fotoproducten  zoals afdrukken, canvassen, fotoboekjes, cadeaubonnen, enz. worden pas besteld bij de leverancier na ontvangst van betaling. Wanneer fotoafdrukken, canvassen e.d. beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan Yvette Moeskops Fotografie.

Yvette Moeskops werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen. De leveranciers van fotoproducten zijn met grote zorg geselecteerd. Er zullen daarom geen of slechts zeer minimale kleurverschillen optreden. Yvette Moeskops is niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm, waardoor de klant op zijn/haar beeldscherm de kleur en of helderheid van de foto’s anders kan ervaren.

De klant heeft in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.

Kadobon De bon is 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar tegen contanten

Auteursrecht van de foto’s

Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij Yvette Moeskops Fotografie.De klant geeft de fotografe bij het bevestigen van de afspraak toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media (facebook) enz.Hiervoor wordt geen vergoeding of restitutie gegeven.

Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op de website, blog, enz. zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit kenbaar te maken aan Yvette Moeskops.

Bij ontvangst van de CD met de digitale ‘hoge resolutie’ bestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan bestanden voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Website

Alle teksten en foto's op deze website zijn eigendom van Yvette Moeskops Fotografie. Niets van de website www.yvettemoeskops.nl mag zonder toestemming van Yvette Moeskops Fotografie gekopieerd of gedupliceerd worden.

 

Ongevallen/Aansprakelijkheid 

U bent tijdens de fotoshoot zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is op geen enkele wijze te verhalen op Yvette Moeskops.